Károlyi 18.

karolyi_latvanyterv_001
karolyi_latvanyterv_002
karolyi_latvanyterv_003
karolyi_latvanyterv_004
karolyi_latvanyterv_005
karolyi_latvanyterv_006
Budapest IV. kerülétében pár perc sétára a Városkapu metromegállótól a Panoráma lakópark mellett, csendes rendezett  zöldövezetben építjük legújabb 12 lakásos társaházunkat.

 
Az általunk épített társasház a modern városi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget.

Az épület tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vettük a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó napos erkélyek. Lehetőség van gépjármű beálló vásárlására az épület zárt udvarán belül.

 
Az épület fűtését és melegvíz ellátását hőszivattyú biztosítja padlófűtéssel. A lakások hűtését mennyezeti fancoil biztosítja a nappaliban, további kiállások előkészítésre kerülnek igény esetén felár ellenében további helyiségek is hűthetők.
 
Az ingatlanok magas minőségű belső műszaki tartalommal rendelkeznek; prémium kategóriás hideg burkolatok, belső nyílászárók és szaniterek.
 
 Ezen felül minden lakás vételára tartalmazza az elektromos aluminium redönyök és a riasztó előkészítésének a  kiépítését.
Részletek +36 70 390 0042

Épület alaprajzok letöltése

Földszint alaprajz
1. emelet alaprajz
2. emelet alaprajz
3. emelet alaprajz
4. emelet alaprajz
5. emelet alaprajz
Tetőtér alaprajz

Az alaprajzok letöltéséhez kérem kattintson a választott lakás számára az első oszlopban!

* a csillaggal jelölt bruttó m2-ek tartalmazzák az 1,9 m-nél alacsonyabb alapterületet is, mely a vételárban 50%-al csökkentett áron kerül figyelembe vételre.
A/11 lakás 1,9 méter alatti alapterület : 20,28 m2  
A/12 lakás 1,9 méter alatti alapterület : 21,17 m2  
Az erkélyek alapterülete 50 %-os áron kerül értékesítésre

 

Gépkocsi beálló

Műszaki tartalom


Műszaki dokumentáció letöltése

Részletek +36 70 390 0042