A XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, Angyalföldön modern, családias, egy életre szóló otthonokat építünk. Tervezőink lelkes munkája által született meg a Tomori Corner, mely nem pusztán egy lakóépület, hanem méltán megérdemli az „Oázis a városban” című jelzőt!

Az értékállóság ezen a környéken szinte biztosított, tervezzen Ön saját részre vagy válasszon lakást befektetés céljából. A forgalmas főutaktól távolabb eső Tomori utca , széles utcafrontú, fákkal szegélyezett, enyhe forgalmat bonyolít. A környéken leginkább új vagy újszerű épületek találhatók, a közterületek rendezettek, tiszták, igazán biztonságos, családbarát része ez a kerületnek. A kertvárosi hangulat nem jelent teljes szeparációt, hiszen a legközelebbi metrómegálló (Gyöngyösi utca) és a Váci út is 5-7 perc sétával elérhető. Ezenkívül természetesen az infrastruktúra is kiemelkedő; a közelben számtalan üzlet, bank, gyógyszertár, közösségi tér, fitneszterem, és oktatási intézmény is fellelhető.

A 2018.júniusában indult projekt az Új Palotai út 2. szám alatt található. A 37 lakásos társasház, kivitelezésben jártas beruházó újabb munkája, ahol a minőség mellett, az esztétikumra, és az élhető terekre is nagy hangsúlyt fektettek. Ennek köszönhetően a nappali+1 szobás lakásaink is közel 50 nm-esek, szabályos alakúak, jól bútorozhatóak. A nappali+2 szobás lakások, és nappali+ 3 szobás otthonok is helyet kaptak a 4 emeletes 37 lakásos házban.

A modern kor igényeit is figyelembe véve, a terek és a ház külső homlokzata is letisztult, egyszerű vonalvezetésű, és emberléptékű. A száz, olykor ’többszáz’ lakásos társasházakkal szemben, itt nem kell egy falunyi embertömeghez alkalmazkodnia, szintenként mindössze (maximum) 8 lakás lesz kialakítva. Az emeletekre való fel,- illetve lejutást lift (és természetesen lépcső is) biztosítja. A pinceszinten és a földszinten parkolóhelyek és tárolók lettek kialakítva; az elsőtől a negyedik emeletig pedig a lakásokat találjuk.
A társasház vasbeton monolit szerkezetű lesz, 30 cm-es Porotherm téglából álló külső kitöltőfalakkal, 10 cm-es dryvit szigeteléssel. A lakások fűtését és melegvíz ellátását egy központi gázkazán biztosítja. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt, így garantálva, hogy csak a ténylegesen elfogyasztott mennyiség után kell fizetni. A nyílászárók is megfelelnek a kor követelményeinek, hő-, illetve hangszigeteléssel is rendelkeznek.
(Bővebb műszaki leírásért, szintrajzokért, helyszínrajzokért, kivitelezési tervdokumentációért keresse kollégánkat).

Lakástípusok:
-stúdió (37nm+8nm terasz)
-nappali+1 szoba 37 nm – től
-nappali+2 szoba 52 nm – től
-nappali+3 szoba 83 nm – től

    A XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, Angyalföldön modern, családias, egy életre szóló otthonokat építünk. Tervezőink lelkes munkája által született meg a Tomori Corner, mely nem pusztán egy lakóépület, hanem méltán megérdemli az „Oázis a városban” című jelzőt! Az értékállóság ezen a környéken szinte biztosított, tervezzen Ön saját részre vagy válasszon lakást befektetés céljából. […]