1047_budapest_bathory_utca_13_udvar_1_nappal
1047_budapest_bathory_utca_13_utcai_3_nappal
1047_budapest_bathory_utca_13_utcai_2_nappal
1047_budapest_bathory_utca_13_udvari_2_esti
1047_budapest_bathory_utca_13_udvar_1_esti

 

Értékesítés és bővebb információ: +36 70 3 69 69 68

 

BB ENERGIABESOROLÁSSAL. LEGYEN BIZTONSÁGBAN, VÁSÁROLJA MEG ÚJ LAKÁSÁT EGY MEGBIZHATÓ BERUHÁZÓTÓL

AKÁR 9% KEDVEZMÉNNYEL!

 

Budapest IV. kerületében, csendes, fás, zöld környezetben, igazi kertvárosi övezetben építjük legújabb társasházunkat. A modern megjelenésű, kevés lakásszámú épület Újpesten, a Báthory utca 13. szám alatt helyezkedik el.

Az általunk épített társasház a modern városi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget egyaránt, egy feltörekvő, fás, csendes, zöldövezeti, rendezett (!) részen.
A 8 lakásos épület (plusz 2 iroda) tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vettük a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó napos erkélyek. Lehetőség van parkolók vásárlására is, ebből kétfajta opciót is kínálunk. (Fedett ill. nem fedett, zárt udvari autóbeálló).

A társasház vasbeton monolit szerkezetű lesz, 30 cm-es Porotherm téglából álló külső kitöltőfalakkal, 15 cm-es dryvit szigeteléssel. A lakások fűtését és melegvíz ellátását egyedi cirkó kazán biztosítja, minden lakásban garantálva az egyedi mérés lehetőségét. Minden lakás egyedi gázórával, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A nyílászárók is megfelelnek a kor követelményeinek, hő, illetve -hangszigeteléssel is rendelkeznek.
(Bővebb műszaki leírásért, szintrajzokért, helyszínrajzokért, kivitelezési tervdokumentációért keresse kollégánkat).

Az ingatlanok magas minőségű belső műszaki tartalommal rendelkeznek; prémium kategóriás hideg burkolatok, belső nyílászárók és szaniterek. Ezen felül minden lakás vételára tartalmazza a klíma becsövezését és a riasztó kiépítését.

Zárt udvari beállók: 1.500.000 Ft – 2.000.000 Ft

Az árak Bruttó árak, projektünk lakásait 5% áfatartalommal kínáljuk, akik CSOK igénybevételével vásárolnának ingatlant, azok mentesülnek az 5% fizetése alól és további 4% (illeték) kedvezményre jogosultak!

A lakások már 500.000 forinttal leköthetők, akár banki finanszírozással is. (A fizetési konstrukció egyénre szabott, a vételár ütemezése miatt keresse kollégáinkat.)

 

Építkezés helye:
1047 Budapest, Báthory utca 13.

Átadás: 2022. I. negyedév

Lakás alaprajzok (PDF)

Szint alaprajzok
Földszint alaprajz
1. emelet alaprajz
Tetőtér alaprajz

< Vissza a Referenciákhoz